Escena Gandia inaugura el cicle amb una gala gratuïta amb el dj Pascal Renolt

El festival Escena Gandia, que es celebra fins al 5 d’agost amb sis actuacions, s’inaugura este divendres 20 de juliol amb una festa oberta i gratuïta a la zona Villag del recinte, per invitació fins a completar aforament. El dj Pascal Renolt posarà música a la gala d’inauguració del cicle, es farà lliurament de reconeixements a col·laboradors, hi haurà sorteigs i es presentarà el marxandatge oficial.
L’edició 2018 duplica el nombre d’artistes pel que fa al passat any, amb confirmacions internacionals, i artistes com Pablo López, Raphael, Bunbury, Juanes, Daddy Yankee, Daddy Yankee, Loquillo, Ozuna i l’espectacle «Noventeros», dedicat a la música dels noranta amb diversos artistes confirmats. 

El primer concert està previst este dissabte 21 de juliol amb el Tour ‘Santa Llibertat’ de Pablo López, amb ‘Camino, fuego y libertad‘, el seu nou i esperat àlbum, amb el qual «he regirat tot, la meua vida, les meues històries, fins i tot, la meua casa». Es el més íntim i emocional de la seua trajectòria, suposa un abans i un després en la seua carrera.

 

Et Pot Interessar