12.8 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

Enzo Badenas guanya en la prova de motocròs de 125 cc. a Traiguera

El pilot de Beniarjó, Enzo Badenas, es va enfrontar a l’actual líder del campionat d’Espanya sub 18, Adriá Monne en la sisena prova del campionat territorial valencià de motocròs que va tindre lloc este passat diumenge en la població castellonenca de Traiguera.

Badenas va marcer el segon millor temps dels entrenaments davant rivals amb una moto de superior categoria, però en carrera la diferència de Monne va ser total i deixaria al de la Safor en una molt bona tercera plaça davant pilots de les categories MX1 i MX2.

En la segona carrera, Badenas intenta seguir a MOnne, però no va ser possible, ja que a més tenia altres pilots de qualitat per darrere que superarien al de Beniarjó, encara que almenys obtindria la quarta plaça davant la legió catalana que va vindre a Traiguera.

Un total de 26 corredors en les tres categories on Adriá Monne, una de les més fermes promeses del motocròs nacional va poder doblegar a Badenas però amb una moto de 250 cc.

Finalment, Badenas guanyaria en la categoria de 125 cc. i va marxar de Traiguera molt satisfet de la carrera i la competitiva demostrada.

Hugo Climent puja al caixó en 85 cc.

Un altre dels protagonistes del dia va ser la segona posició d’Hugo Climent, pilot de Piles, que va aconseguir la segona posició en la categoria de 85 cc., superat tan sols pel d’Alcora,Pau Caudet,que ostenta el títol de campió d’Espanya.

Climent arrossega un gran moment de forma, ja que tan sols va perdre un minut davant un gran campió com és Caudet.

Articles relacionats