15.4 C
Gandia
Dijous, 8 desembre, 2022

Enzo Badenas, el jove pilot de Beniarjó, complementa motocròs amb la pràctica de BTT

– Enzo Badenas, el jove pilot de Beniarjó, complementa el motocròs amb la pràctica de la disciplina ciclista de BTT

L’actual líder del campionat territorial valencià de motocròs en la categoria de 85 c. c. com a quart en el campionat d’Espanya, Enzo Badenas de Beniarjó s’ha integrat en l’Escola ciclista La Valldigna per a disputar els autonòmics de BTT i ciclocròs en la categoria aleví.

Badenas de tan sols 11 anys i pilot oficial d’Husqvarna va ser la sensació l’any passat al ser el més jove a véncer en el campionat de la Comunitat Valenciana de motocròs. Això li ha valgut fitxar per la signatura sueca que li ha proporcionat dos muntures.

Ara amb la cancel·lació definitiva del campionat d’Espanya el de Beniarjó s’està centrant a competir en el BTT, una disciplina molt útil per a continuar evolucionant els derrapes. La pràctica totalitat de pilots del mundial com els germans Márquez, Pol Espargaro, Andrea Dovizioso i tants altres que practiquen la disciplina de BTT com a complement dels seus entrenaments.

No obstant això Enzo Badenas també entrenarà en motocròs i a partir de la setmana vinent ja podrà traslladar-se fora de la província amb la Fase 3 de desescalada, ja que té preparat uns preparatoris a Torreblanca on es troba l’escola de Joan Barreda que també es troba en el dic sec.

Divendres passat Badenas al costat del grup de l’escola La Valldigna van realitzar la primera eixida nocturna de la temporada per les ermites de La Safor per a completar un total de 37 quilòmetres.

Articles relacionats