16.3 C
Gandia
Dissabte, 24 febrer, 2024

Entrega de premis del Concurs de cartes i dibuix Reis Mags d´Oliva

– S’ha realitzat l’entrega de premis del XXVII Concurs de cartes i XXII Concurs de dibuix Reis Mags de la ciutat d’Oliva en el saló de plenaris de l’Ajuntament.

A l’acte han assistit els i les participants del concurs, acompanyats/des de familiars, amics i docents i representants de la corporació municipal. En aquest s’ha fet un especial reconeixement per l’esforç i la il·lusió que han ficat en l’elaboració de cadascun dels treballs realitzats.

Els premis assignats han estat escollits entre els finalistes d’una primera fase del concurs realitzada en els centres escolars i, posteriorment, han sigut avaluats per un jurat qualificador compost per professionals docents de cada centre escolar. Aquests han consistit en una dotació econòmica destinada a material d’àmbit cultural i educatiu.

“L’enhorabona a tots i totes per la vostra participació i la il·lusió que heu ficat”, ha dit la regidora Anna Mena. D’altra banda l’Alcalde d’Oliva, David González, ha agraït a tots els xiquets, pares i docents la participació en aquest concurs i els ha animat a gaudir de la cavalcada del pròxim dia 5.

Articles relacionats