Entra en servei l’aplicació mòbil que facilita l’aparcament a la zona blava de Gandia

El departament de Trànsit i Mobilitat de Gandia ha informat de l’entrada en servei este dimarts per als usuaris de la zona blava, de l’aplicació mòbil «elparking», un sistema establert en més de 60 ciutats espanyoles que presten el servei i que facilita l’estacionament als usuaris.

L’aplicació ja es pot descarregar des del terminal per a les plataformes Android (Google Play) i Apple (AppStore). Una vegada descarregada s’ha de vincular a una targeta bancària, al compte del telèfon o pagament per Paypal.

Amb la descàrrega l’App, l’usuari pot obtenir el tiquet d’estacionament sense necessitat d’utilitzar el parquímetre i indicar l’estada prevista perquè el tiquet quede registrat en el sistema.

En el cas d’estar a prop del termini fixat, l’aplicació avisa a l’usuari de tal manera que puga ampliar el temps contractat còmodament sense necessitat de retornar al vehicle.

Un altre avantatge de l’ús de l’App és que si es finalitza abans del previst, l’aplicació permet la devolució de l’import que no ha estat utilitzat en el compte vinculat al dispositiu.

Et Pot Interessar