22.4 C
Gandia
Dilluns, 27 juny, 2022

En mig mes el “Banc de l’amistat” arribarà al CEIP Valldigna

– El “Banc de l’amistat” arribarà al CEIP Valldigna en uns 15 dies

El passat dimecres, 19 de febrer, els encarregats de realitzar el “Banc de l’amistat” reciclat van acudir al CEIP Valldigna per recollir els taps que havia portat l’alumnat al centre durant una setmana.

Des del centre, han agraït la participació dels més menuts en aquesta iniciativa per fomentar el reciclatge i han explicat que en uns 15 dies el centre ja comptarà amb aquest banc, el qual, com va explicar una de les encarregades del projecte als alumnes, “serà únic, ja que els colors seran diferents de la resta dels que s’han fet”.

El professorat i alumnat del centre esperen amb molta il·lusió l’arribada del banc, en el qual tots han sigut partícips.

Aquesta proposta va sorgir de l’AMPA del centre amb l’objectiu de promoure el reciclatge i informar els més menuts sobre la situació d’emergència climàtica en què es troba el planeta. El CEIP Valldigna també està portant a terme el projecte “Plàstics? No gràcies” per reduir l’entrada de plàstics al centre i, així, disminuir la contaminació i el seu impacte en el medi ambient.

Articles relacionats