Les empreses elèctriques veuen en la càrrega d’automòbils i l’autoconsum les principals oportunitats

El president de l’Associació d’Empreses Elèctriques de València (ASELEC), Rafael Castillo, ha anunciat en el marc de la celebració de la Gala Premis FAES 2017 (Federació d’Associacions Empresarials dela Safor) la seua aposta pel desplegament de la xarxa de recarrega per a vehicles elèctrics, així com el foment de l’autoconsum, amb la finalitat de que, amb l’ajuda de la Conselleria i de l’IVACE, “arribem a tots els habitants de la província de València”.
Castillo ha manifestat que una de les principals reivindicacions d’ASELEC és que “es prenga en consideració al sector de les instal·lacions elèctriques”. Assegura que “aporten molt valor al ciutadà” i, és per açò que desitja que se’ls pose en valor i se’ls tinga el reconeixement que es mereixen. 
Unes declaracions que efectua arran de l’intrusisme, un dels grans problemes, incideix el president, que té el sector al “no ser conscients dels riscos que es corren quan es duu a terme una instal·lació elèctrica”. Segons apunta Rafael Castillo, “l’electricitat és una cosa perillosa que ha d’estar en mans de professionals i qualsevol fallada en la instal·lació o en la manipulació de l’electricitat pot tenir conseqüències fatals”.
ASELEC la constitueixen 800 associats, entre els quals 100 d’ells es troben en la comarca de la Safor. D’aquesta manera, ha posat l’accent que FAES era “la millor via a l’hora d’acostar-nos al que és l’economia real i, també, per a integrar-nos i crear sinèrgies amb altres associacions”. Així mateix, considera que l’associacionisme és “la millor fórmula per a posar en valor un sector o una professió. Et permet tenir accés a recursos, tecnologia i coneixements que són molt difícils d’adquirir de forma individual”. L’associacionisme, conclou, “és el futur de totes les professions”.

Et Pot Interessar