19.6 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

Empar Vizcaino Campiona d’Espanya de 5.000 ml

La corredora de Beniarjó, que pertany al Club Atletisme Gandia, Alpesa, es va proclamar dissabte passat com a nova Campiona d’Espanya FEDDI de 5.000 ml aire lliure amb un registre de 20.55” i que l’acosten al Mundial del pròxim estiu. El campionat d’esportistes amb discapacitat intel·lectual es va celebrar durant tot el cap de setmana a la ciutat de Jerez i on el club blau va estar representat per 3 atletes al costat del responsable del grup Adrian Salmerón.

A la ja esmentada medalla d’or per a Empar Vizcaíno, li van acompanyar Jose Catalá que va finalitzar en setena posició en els 5000 ml i Àsia que va finalitzar en segona posició en els 5000 ml femení.

Molt prop de Jerez, concretament a la ciutat de Huelva, va tindre lloc el Campionat d’Espanya de 10k ruta en categoria absoluta i màster. El nostre atleta Adrian Salmeron, coincidint amb la seua presència en el nacional FEDDI, es va desplaçar el dissabte a la vesprada per a la disputa d’aquest campionat. El Club d’Atletisme Gandia disputava de nou un gran campionat després de 5 anys d’absència, va poder rendir a un gran nivell i finalitzava en la posició 29 en la categoria M35 amb un temps de 34:47.

D’aquesta manera, el club d’Atletisme Gandia, amb els seus atletes de pista federats, va tindre un intens cap de setmana amb la disputa d’aquests dos campionats així com amb la disputa de la primera jornada de la LLIGA JOMA per clubs.

Articles relacionats