18 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

Emma Domingo Gomar ja és, oficialment, la Cambrera de la Santa Faç de Gandia

Este passat dissabte 2 de desembre, després de la seua missa mensual en sufragi dels difunts i intencions de la germanor, la Germandat de la Santa Faç de Gandia va celebrar la presentació de la seua nova cambrera.

Emma Domingo Gomar ja és, oficialment, la Cambrera de la Santa Faç de Gandia per als exercicis 2024-2027. Malgrat la seua joventut, Emma té un llarg currículum familiar dins de la Germandat, formant part d’una de les famílies fundadores.

Ha acceptat el càrrec amb orgull i il·lusió, però també amb la responsabilitat que este comporta. Emma representarà a la seua germanor de la mà del seu avi, Salvador Domingo, acabat de nomenar Germà Major de la Santa Faç.

En este acte van estar acompanyats pel regidor de l’Excm. Ajuntament de Gandia i delegat de la Setmana Santa, Sr. Miguel Ángel Picornell, el president de la Junta Major de Germandats de la Setmana Santa de Gandia, Sr. Emili Ripoll, i la Padrina de la Setmana Santa i Cambrera del Crist Ressuscitat any 2024, Sra. Gloria Fernández Catalá.

Articles relacionats