20.9 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

Els Tigres de Gandia finalitzen tercers en el Campionat Nacional de Beisbol

– L’equip de beisbol Tigres de Gandia ha fet història al quedar en la tercera posició en el Campionat d’Espanya de Beisbol

Tigres de Gandia trofeus al Campionat Nacional 1a Divisio
Tigres de Gandia, trofeus al Campionat Nacional 1a Divisió

El club de beisbol de Gandia, atresora dos anys de vida, i cosa que és més difícil encara, dues fases finals de la 1a Divisió Nacional consecutives en les quals va aconseguir ser quarts en 2022 i terces en aquesta edició.

Per a major alegria del Club, enguany s’han guanyat 4 dels 5 partits disputats al llarg en quatre dies que ha durat el Campionat, perdent únicament en semifinals amb l’equip que fet i fet va ser el Campió.

A més del trofeu col·lectiu com a equip, cal felicitar el jugador Loriet Enrique Alfonso que ha aconseguit dos trofeus individuals com són el de millor batedor i de potència.

El partit per al ter lloc ha sigut de lluita, fins a la 8a entrada, ja que no va fer falta que l’equip gandià entrara al bat a tancar-lo, ja que el partit ja estava guanyat.

Des del Club de Beisbol Tigres de Gandia han assenyalat que ” és d’agrair l’esforç tant esportiu com econòmic de cadascun dels jugadors que es van desplaçar a Astúries i especialment als jugadors Carlos Cid i Roger More, que ho van fer de manera solidària fins i tot sabent que només podien jugar l’últim partit dels cinc que es van jugar, perquè tenien l’esperança que el Comité d’Apel·lació responguera al recurs amb caràcter d’urgència que es va enviar amb temps suficient per a fer-ho, però segons sembla ni hi havia ganes, ni hi havia pressa”.

El resultat global de tot el Campionat ha sigut de 57 carreres a favor, 31 carreres en contra, 56 Hits i 11 errors.

El resultat de l’últim partit va ser CAMBRE 3 – TIGRES DE GANDIA 7, amb un total de 9 HITS I 0 ERRORS per part de l’equip de la capital de La Safor.

Articles relacionats