10.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

ELS TAXISTES DE LA SAFOR DENUNCIEN QUE SE’LS HA IMPEDIT DONAR BON SERVEI LA NIT DE CAP D’ANY

L’Associació de Taxistes de La Safor havia sol•licitat que es donara un permís puntual de reciprocitat entre Gandia i els municipis de l’Àrea de la Safor durant aquestes dates per a millorar el servei de taxi en la zona, com s’ha donat altres anys en aquesta època per part de Gandia. Però, ara aquest permís ha sigut rebutjat per part de la Conselleria i l’Ajuntament de Gandia.

El permís que va sol•licitar l’associació permetria agilitzar el treball dels taxistes perquè en cas d’estar tots els taxis d’un municipi ocupats, es podria prestar ajuda d’un altre taxista d’una altra zona per a així oferir el servei que es mereixen els usuaris.

No obstant açò, l’associació lamenta que la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori haja exclòs a Tavernes de la Valldigna en l’última ampliació de l’àrea de prestació conjunta de la comarca de la Safor. Aquesta exclusió comporta que no es puga prestar servei a usuaris amb mobilitat reduïda en la localitat malgrat poder fer-ho amb l’ús dels taxis de la comarca.

Articles relacionats