13 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

Els soperherois d’Strong People visiten l’àrea de pediatria del Clínic

El moviment Strong People, impulsat per la Fundació Iñaki Nogueroles-Joves contra el Càncer (Fundació IN) i la Farmàcia del Passeig de Gandia, han organitat la visita que diversos ‘superherois’ han realitzat este dilluns 18 de febrer a l’àrea de Pediatria de l’hospital Clínic de València. 
Es tracta dels personatges de la ‘Comic Con’, un esdeveniment que el pròxim cap de setmana tindrà lloc en la Fira de Mostres de València, i on també estarà present Strong People amb un estand informatiu.
L’activitat a l’hospital Clínic ha tingut com a principal objectiu fer l’estada dels xiquets més amable i acostar el món del còmic i la ficció a pacients i familiars. 
Els personatges, entre ells diferents súper herois i heroïnes i protagonistes de la Saga StarWars, han visitat la sala d’escolars, l’Hospital de dia d’oncologia pediàtrica i les sales d’espera de consultes externes, on també han repartit exemplars de còmics i un altre material didàctic, donat per ECC edicions.
Strong People col·labora des de fa dos anys amb el centre hospitalari duent a terme una sèrie d’accions d’humanització de les instal·lacions.

Articles relacionats