18 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

ELS SOCIALISTES D’OLIVA CONTRA TOTS

 

Per a Compromís, “la indignació dels votants socialistes, i d’esquerres en general, pel que va ocórrer al Parlament espanyol el passat 29 d’octubre és completament comprensible. Però no ho és tant en el cas de Carlos Mengual, secretari general de l’agrupació socialista d’Oliva i portaveu del seu grup municipal. I no ho és, perquè Carlos Mengual i el seu grup van actuar molt pitjor a Oliva en juny de 2015”.

“No només no van fer res per evitar que l’alcaldia d’Oliva caiguera en mans del PP, de la polèmica Chelo Escrivá, el 13 de juny de 2015. Sinó que 18 hores abans de la sessió d’elecció d’alcalde el grup socialista municipal va accedir a reunir‐se secretament amb el Partit Popular i Gent d’Oliva en el xalet d’un regidor popular. Reunió que tenia una única i exclusiva finalitat: desbaratar els esforços de David González per reunir la majoria suficient per ser elegit alcalde  i donar‐li l’alcaldia a Chelo Escrivá a qui ells, juntament amb Bloc‐Compromís, havien fet una moció de censura en juny de 2012”.

Per al PSPV, no obstant, és un  fet que el PSPV no va recolzar cap candidat del PP i que David González és alcalde, el que aporten com a prova suficient de que les declaracions de Compromis són “injurioses”. 

Articles relacionats