9 C
Gandia
Dimecres, 8 febrer, 2023

Els Socialistes de Gandia retrauen al Populars els intents de confondre a la ciutadania

 • El PP de Gandia tracta de confondre a la ciutadania amb les ajudes del Govern d’Espanya destinades a víctimes de violència de gènere

  • Els socialistes responen que amb els més de 16.000 euros que es destinen a Gandia es continuarà apostant per les campanyes i accions que ajuden a erradicar aquesta xacra social

  • Juana Navarro: “Les víctimes de violència de gènere continuen sent ateses com correspon a Gandia, amb tots els mitjans per a iniciar un nou projecte de vida i amb tota la protecció possible”

  La regidora socialista Juana Navarro, responsable d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives a l’Ajuntament de Gandia, ha respost hui a les crítiques efectuades pel PP de Gandia, en les quals els populars afirmen que ‘el Ministeri d’Igualtat d’Irene Montero ha retallat un 44% les ajudes destinades a les dones víctimes de la violència de gènere a la ciutat’.

  “El PP, que en 2004 criticava la Llei de Violència de Gènere de Zapatero, tracta ara de confondre a la ciutadania. En la resolució de Govern d’Espanya del passat 10 de desembre s’han modificat els criteris de distribució i els fons destinats per a aquest 2021 és una qüestió aliena a la gestió municipal. Així, per part nostra, amb els més de 16.000 euros que han dotat a l’Ajuntament de Gandia –el consistori que més diners rep, després de València i Torrent– continuarem apostant per les campanyes i accions que ajuden a erradicar aquesta xacra social”, ha indicat Navarro.

  Cal destacar que per part de la gestió municipal dels fons del Pacte d’Estat, enguany, especialment difícil per la pandèmia, s’han invertit tots els esforços per a aconseguir que les campanyes de conscienciació, sensibilització i prevenció de la violència de gènere abastaren tots els àmbits possibles, amb gran impacte per a la ciutadania.

  Així mateix, l’edil socialista ha manifestat que “les dones víctimes de violència de gènere continuen sent ateses com correspon a Gandia, disposant de tots els mitjans per a iniciar un nou projecte de vida amb tota la protecció possible”.

  Respecte a la consideració del PP de Gandia que “no serveixen de res els minuts de silenci a la porta de l’Ajuntament”, Navarro considera que els populars tracten de mesclar dues qüestions totalment diferents. “Els minuts de silenci en els quals els regidors del PP estan presents també serveixen –i molt–, ja que són el nostre senyal de duel per cadascuna de les víctimes assassinades per violència de gènere. És la nostra manera de demostrar respecte i que seguim dempeus per a frenar aquesta barbàrie”, ha assenyalat.

  Finalment, Navarro ha assegurat que “des de l’Ajuntament de Gandia continuarem atenent i posant tots els nostres recursos a través de les professionals per a donar una bona atenció a les víctimes de violència de gènere, així com la col·laboració amb la resta d’entitats que es dediquen a això, per a aconseguir una intervenció ràpida i segura per a les dones de la nostra ciutat”.

Articles relacionats