14.2 C
Gandia
Diumenge, 4 desembre, 2022

Els pilots de la Safor Diez Jr. i Isidro Tarraso pujen al podi en la prova inaugural del Campionat Territorial de Velocitat

Els pilots Rafa Diez Jr de Tavernes i Isidro Tarraso de Daimús van aconseguir pujar al podi en el primer gran esdeveniment esportiu de la comarca la Safor que es va disputar a Oliva aquest passat diumenge amb motiu de la prova inaugural del campionat territorial valencià de velocitat.

Al voltant de 100 pilots d’aquesta comunitat i de regions limítrofes van acudir, malgrat la intensíssima pluja, per a córrer la primera prova motociclista en territori nacional.

IMG20210307130808Les carreres van estar molt renyides a causa de la pluja, provocant bastants caigudes però els pilots tenien moltes ganes de córrer després de tants mesos inactius.

En la categoria de 80 c.c automàtiques, el daimuser Isidro Tarraso va ser el tercer després del veteraníssim Manuel Varea mentre que el pilot d’Oliva, Vicente Rocher de 55 anys, va ser cinqué i el de la Vall Diez Jr va entrar sisé després de trencar la corretja de la moto.

Pel que respecta a la categoria reina de 80 c. c. Gran Premi, Rafa Diez Jr va aconseguir ser tercer en una espectacular carrera, d’aquesta manera es va rescalabar de la carrera anterior i entrant per darrere del guanyador Adrián Esparza de l’Alcúdia que disposava del millor material.

A més d’aquestes carreres van córrer també en la categoria minimotos, pitbikes i supermotard, molts dels participants competeixen assíduament en el bressol de campions que dirigeix Julián Miralles.

Esment a part mereix Vicente Rocher que als seus 55 anys i el fet d’haver-se tutejats en moltes ocasions als mundialistes Aspar, Miralles i Debon entre altres, est corrent encara amb pilots que a penes tenen la meitat d’anys que el.

Articles relacionats