ELS PARTITS BUSQUEN EL VOT AL MERCAT DE GANDIA

D’altra banda, la coportaveu de Compromís, Mónica Oltra, ha assegurat aquest divendres que la coalició ‘Compromís-Podem-EUPV: A la valenciana’ afronta la recentment estrenada campanya “amb molta il·lusió, amb molta força” per a “traure del poder la corrupció i al partit dels corruptes”.

En declaracions als mitjans, ha apuntat que les enquestes els són “favorables”, com també “la il·lusió de la gent pel carrer” i els seus ànims. “Estem disposats a ser la primera força política de la Comunitat, a tenir un resultat electoral que permeta formar un govern que pose en el centre a les persones”, ha dit.

“Al desembre aconseguim la majoria social i electoral, però ens falta la majoria parlamentària que és l’objectiu que anem a complir ara el 26 de juny”, ha incidit, al mateix temps que ha assenyalat que si els passa “com sempre” i milloren els resultats respecte a les enquestes poden tenir “molt bon resultat”.

Estes declaracions fetes al Club Naútico de Torrevella davant uns mil simpatitzants i afiliats del PP, han estat precedides per les intervencions de la presidenta del PP a la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, i el ministre d’Afers exteriors i candidat per Alacant, José Manuel García-Margallo.

Et Pot Interessar