ELS PARTITS BUSQUEN EL VOT AL MERCAT DE GANDIA

D’altra banda, la coportaveu de Compromís, Mónica Oltra, ha assegurat aquest divendres que la coalició ‘Compromís-Podem-EUPV: A la valenciana’ afronta la recentment estrenada campanya «amb molta il·lusió, amb molta força» per a «traure del poder la corrupció i al partit dels corruptes».

En declaracions als mitjans, ha apuntat que les enquestes els són «favorables», com també «la il·lusió de la gent pel carrer» i els seus ànims. «Estem disposats a ser la primera força política de la Comunitat, a tenir un resultat electoral que permeta formar un govern que pose en el centre a les persones», ha dit.

«Al desembre aconseguim la majoria social i electoral, però ens falta la majoria parlamentària que és l’objectiu que anem a complir ara el 26 de juny», ha incidit, al mateix temps que ha assenyalat que si els passa «com sempre» i milloren els resultats respecte a les enquestes poden tenir «molt bon resultat».

Estes declaracions fetes al Club Naútico de Torrevella davant uns mil simpatitzants i afiliats del PP, han estat precedides per les intervencions de la presidenta del PP a la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, i el ministre d’Afers exteriors i candidat per Alacant, José Manuel García-Margallo.

Et Pot Interessar