18 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

Els Moros i Cristians de Guardamar de la Safor van celebrar el mig any

Mig any Guardamar 1Dissabte passat els carrers de Guardamar de la Safor van ser testimonis del primer mig any de moros i cristians al poble, un fet històric.

Un mig any com marca la tradició: despertà, esmorzar, cercavila, unflables i un bon putxero per a dinar per tancar una festa en què tot el món s’ho va passar d’allò més bé.

Tot això, acompanyat per l’Associació Musical de Guardamar de la Safor que va omplir els carrers de música i va amenitzar la festa.

Un èxit de les i els organitzadors per la seua gran tasca, que recordaren els que tindrà que passar el 14 d’agost, dia en què totes i tots estan convidats per gaudir de l’entrada dels moros i cristians a la Platja de Guardamar de la Safor que suposa ja un atractiu festiu i turístic de la població.

A les hores també es va donar a conéixer als guanyadors i guanyadores del concurs de dibuix organitzat per l’Associació de Moros i Cristians, i en especial a Noa Martí per ser el seu dibuix que ha sigut l’escollit per a la portada del llibre de festes d’enguany.

Articles relacionats