13.9 C
Gandia
Dijous, 29 febrer, 2024

Els Moros i Cristians de Bellreguard celebren el Mig Any

L’Associació de Moros i Cristians de Bellreguard inicia este divendres 6 d’abril els actes del Mig Any 2018 amb un cercavila a les 19 hores a càrrec del grup de percussió Fem Soroll, seguit d’un concert de música festera al saló d’actes de la Casa de la Cultura amb l’Agrupació Artístico Musical Santa Cecília de Bellreguard, l’Agrupació Musical de Palmera i la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Bellreguard. Tot seguit hi ha prevista una cercavila dels dolçainers i tabaleterss fins al sopar de l’envelat, i a la mitjanit els concerts dels grups Notingham Prisa (tribut a Mojinos Escozios) i la música remember de Prosonik. 

Dissabte 7 d’abril el programa comença a les 18:30 hores amb l’arreplegada de capitans dels del carrer del Clot de l’Era, a les 19 hores Homenatge al Fester amb lliurament de premis als caps d’esquadra, i presentació de capitanies 2018 a la Casa de la Cultura, seguit d’un vi d’honor i una cercavila dels Dolçainers i Tabaleters de Bellreguard. A les 22:30 hors hi haurà sopar animat amb la xaranga de l’Agrupació Musical Santa Cecília, seguit del concert de LCDA. 

Diumege 8 d’abril hi ha prevista una despertà a les huit del matí des del carrer Clot de l’Era, al migdia jocs infantils, i a les 14 hores paelles. 

Articles relacionats