ELS MALALTS DE PARKINSON RECLAMEN L’ATENCIÓ DE LES ADMINISTRACIONS

El regidor de Responsabilitat Social i Polítiques amb la Ciutadania de l’Ajuntament de Gandia, Nahuel González, juntament la presidenta de l’Associació Parkinson Gandia – Safor, Mari Carmen Escrivà, han donat a conèixer les activitats programades per l’associació en commemoració del Dia Mundial del Parkinson que es celebra l’11 d’abril.
Escrivà ha recordat que l’objectiu de les activitats és “donar visibilitat a la malaltia i conscienciar a les administracions de la importància de la investigació en aquest camp”.

Per la seua banda, el regidor de Més Gandia ha destacat que l’Associació de Parkinson “representa els valors de la col•laboració i la responsabilitat amb els problemes que afecten moltes persones i l’associació dóna la cara, treballa dia a dia. A l’Ajuntament de Gandia sempre ens tindrà al seu costat, colze a colze”.

Programació

Diumenge, 10 d’abril.

De 10 a 14.00 h. Mesa Informativa a la Fira de l’Esport de Roís de Corella (passeig Germanies-antic hospital)

Dilluns, 11 d’abril.

12 h. Jornada de Portes Obertes (c/Gregori Maians, 19-baix)

– Lectura de manifest.
– Lliurament del “Tulipán de Oro” a Concha Merí (presidenta Associació Promúsica).

Dimarts, 12 d’abril

De 10 a 13.30 h – Mesa informativa i exposició d’articles realitzats pels socis al Passeig de les Germanies, enfront de la Casa de la Marquesa.

A les 18 h – Conferència: “Prevenció i promoció de la salut a la Malaltia del Parkinson”, a càrrec de Laura Gabaldón, neuròloga de l’Hospital Francesc de Borja de Gandia.

Dimecres, 13 d’abril

De 10 a 14 h. VI campionat de Truc. Associació de Parkinson i lliurament de trofeus.

Dijous, 14 d’abril

14.30 h – Fina de socis, amics i familiars al Restaurant Molí Canyar, amb l’actuació del grup musical Parkin Son Music.

Dimecres, 27 d’abril

17.30 h – Conferència: “Aprendre a conviure amb la malaltia crònica: consells pràctics per al dia a dia”, a càrrec de la psicòloga Katia Bañuls i organitzada pel departament de Sanitat i Polítiques Saludables de l’Ajuntament de Gandia.

Dissabte, 14 de maig

18.30 h – Run For Parkinson. Carrera solidària en la platja de Gandia.

Et Pot Interessar