15.2 C
Gandia
Divendres, 3 febrer, 2023

Els joves de Vilallonga prompte gaudiran del ‘pump track’ 

 

L’Ajuntament de Vilallonga està ultimant les obres del ‘pump trak’, un recinte esportiu per als més joves de la població que s’ha construït al costat del polígon industrial. L’espai és al parc existent entre avinguda Antic Regne de València i carretera d’Almoines.

Aquesta iniciativa compta amb una inversió de 128.000 euros. L’alcalde de Vilallonga, Román Garrigós, ha indicat que els diners procedeix de l’ajuda de 2022 de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

“És el segon any que destinem aquesta partida a millorar les zones verdes i recreatives del polígon. En 2021 ja destinem la mateixa quantitat, 128.000 euros a crear un circuit cardiosaludable, que ha sigut un èxit i que és molt utilitzat pels veïns de Vilallonga”.

L’alcalde ha destacat la importància d’invertir en aquesta mena d’iniciatives que fomenten que els més joves de la població tinguen espais i recursos a Vilallonga per als seus moments d’oci i les seues trobades, així com donar impuls a les activitats esportives.

El ‘pump track’ estarà acabat el 31 de desembre i passarà a formar part de la xarxa d’espais i que Villalonga posa a la disposició dels més joves amb la finalitat que no hagen de desplaçar-se a altres localitats. 

Articles relacionats