15.4 C
Gandia
Dijous, 8 desembre, 2022

Els joves de Compromís a la Safor-Valldigna, renoven la seua organització

– Després de veure’s obligats a suspendre, durant dues ocasions, la realització del congrés a causa de la covid-19. El passat dissabte 26 de setembre, es va celebrar el III Congrés Comarcal de Joves PV – Compromís Safor-Valldigna al poble d’Almiserà.

Miquel Camarena, regidor de Llocnou de Sant Jeroni i Secretari Local del BLOC – Compromís als pobles del Vernissa i Pau Canet, alcalde d’Almiserà, obriren l’acte donant la benvinguda als joves de la comarca. Després es va projectar el vídeo personalitzat que havia enviat Joan Baldoví, Diputat al Congrés, on encoratjava als joves a seguir endavant i més ara que venen temps convulsos.

Tot seguit, Dani Canet va fer un resum de les accions dutes, per part del col·lectiu, durant aquests dos últims anys, on va destacar la forta presència de joves a les regidories de Compromís a la comarca i l’alcaldia d’Almiserà. A més, va destacar la refundació del Col·lectiu Local de Joves P– Compromís Gandia i el fort augment pel que fa a la militància a la comarca
i la germanor que hi ha entre totes i tots.

Per últim, una volta elegits els objectius entre totes i tots per als pròxims 2 anys, es va escollir la nova coordinadora comarcal.

El xeraquer, Dani Canet, fou reelegit Secretari Comarcal, al qual l’acompanyaran: Alba Fayos, de Tavernes de la Valldigna, i Carla Requena de Xeraco a la Secretaria d’Organització. Miquel Castelló, de Xeraco, a les Finances. Lluís Alandete i Aina Ferrer, els dos de Gandia, i Noe Garcia, de l’Alqueria, a la Secretaria de Comunicació. Dani Signes, de Llocnou de Sant Jeroni, i Maite Puglia, de Xeraco, a la Secretaria de Dinamització i Implantació. Pau Canet, l’alcalde d’Almiserà, el més jove de tot el País Valencià, a l’àrea de Polítiques. deDese l’organització assenyalaven que “cinc dones i cinc homes, amb ganes de fer poble, comarca i país”.

La Coordinadora Nacional de Joves PV – Nacional amb Francesc Roig, Secretari Nacional, junt amb Jacinta Rubio, Secretària Comarcal del BLOC – Compromís foren qui tancaren l’acte.

Articles relacionats