Els internacionals del CC El Garbí reben un reconeixement de l’Ajuntament de Gandia

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant i la regidora delegada d’Esports, Lydia Morant han rebut al despatx d’alcaldia als quatre atletes del CC El Garbí que han obtingut les marques mínimes necessàries per a participar en Campionats Internacionals d’Atletisme.

Es tracta d’Héctor Cabrera, atleta que va batre el rècord del món paralímpic de javelina durant el transcurs del Campionat Autonòmic Absolut per Clubs en la primera competició que es va realitzar a la pista d’atletisme del poliesportiu municipal de Gandia després de la seua recent homologació per part de la Federació Espanyola d’Atletisme. Una marca que li ha valgut per a obtenir la mínima per al Campionat d’Europa Absolut que se celebrarà a Berlín en agost.

Cabrera ha estat acompanyat per Marc Maestre (mínima en llançament de pes per al Campionat d’Europa Sub-18 que se celebrarà a Hongria), Lluís Salort i Enrique Llopis (mínima en 110 metres tanques per al Campionat del món Sub-20 que se celebrarà a Finlàndia).

Durant la trobada, Diana Morant ha afirmat que «és un veritable orgull i honor poder rebre els millors entre els millors» «Tornem a rebre el CC El Garbí amb quatre atletes que participaran en Campionats Mundials i Europeus. Ells fan que Gandia continue sent reconeguda dins i fora de les nostres fronteres pels seus esportistes. Fan que Gandia siga reconeguda i prestigiada com la ciutat esportiva i saludable que som«.

L’alcaldessa també ha destacat el treball del CC El Garbí no només amb atletes que ja formen part de l’elit sinó que també realitza un treball encomiable amb els xiquets i xiquetes de la comarca. «La vostra tasca és admirable perquè ajudeu als xiquets al fet que complisquen els seus somnis des d’una ciutat mitjana com la nostra. Des d’ací els desitgem molt d’èxit i pase el que pase en els campionats, volem que sàpiguen que Gandia està orgullosa d’ells«.

Finalment, Morant ha destacat que la col·laboració amb els clubs esportius de la ciutat no només permet que se celebren esdeveniments esportius de molta repercussió sinó que han possibilitat fites per a Gandia com l’homologació de la pista d’atletisme o que aquest pròxim dissabte el poliesportiu municipal aculla el Dia Olímpic.

Per la seua banda, el president del CC El Garbí, Ximo Mas, va agrair a l’alcaldessa i la regidora d’Esports el reconeixement. «Estem fent un gran treball tots els clubs de la ciutat i seguirem treballant per mantenir un nivell atlètic tan alt com el que tenim en l’actualitat i treballant pels joves atletes«.

Finalment, Héctor Cabrera va agrair la recepció i el reconeixement que això suposa. «No és una feina només dels atletes. És una tasca de molta gent que està darrere com l’equip tècnic i les nostres famílies. A poc a poc obtenim resultats i esperem que els èxits de hui, siguen medalles en un futur pròxim«.

Et Pot Interessar