19.8 C
Gandia
Dijous, 23 maig, 2024

Els impostos i tributs municipals es podran pagar amb targeta a Tavernes de la Valldigna

 

• Els contribuents podem abonar en la finestreta del departament de Recaptació els pagaments que no tenen domiciliats en la seua entitat bancària

• L’alcaldessa i responsable d’Hisenda, Lara Romero, ha explicat que “estem treballant per a donar eixa comoditat i facilitat als veïns i les veïnes amb una iniciativa com esta que representa una millora significativa en la modernització dels nostres serveis”.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha habilitat el pagament amb targeta dels impostos i tributs municipals gràcies a la incorporació de dos terminals en el departament de Recaptació que permet a la ciutadania abonar qualsevol rebut sense haver-se de desplaçar a l’entitat bancària. Una acció que representa un pas significatiu i molt important en la modernització i millora dels serveis municipals, a la vegada que facilita les gestions als veïns i les veïnes.

Des de fa unes setmanes ja és una realitat el pagament amb targeta per les dues terminals de pagament (TPV) que els contribuents ja estan utilitzant gràcies a la col·laboració entre les regidories d’Hisenda i Innovació, dirigides per l’alcaldessa Lara Romero, i Juan Bautista Talens, respectivament.

Avantatges que fan, tant per als contribuents com per a l’ajuntament, que l’administració funcione de manera més àgil i eficient i on els veïns i veïnes guanyen en comoditats per no haver de desplaçar-se a l’entitat bancària a fer el pagament i tornar a l’ajuntament per a finalitzar el tràmit. Un pas que suposa implementar les noves tecnologies, modernitzar els serveis públics i facilitar el seu ús.

Articles relacionats