15.9 C
Gandia
Dilluns, 29 novembre, 2021

Els i les ciclistes de la Safor i de la Valldigna fan pòdiums a la prova de ciclocròs de Sueca

El ciclista de la Font d’en Carrós, Iván Gomar va aconseguir la victòria més important d’aquesta temporada després de véncer en la sisena prova puntuable per al challenge de la Comunitat Valenciana de ciclocròs celebrada a la ciutat de Sueca diumenge passat.

Gomar de l’equip Zafiro es va posar al capdavant des del minut un, fins al final traient una important distància al segon i tercer classificat, ciclistes que venien del País Basc -bressol del ciclocròs- i que van triomfar a la Copa d’Espanya en la categoria cadet. Iván va córrer molt segur de si mateix arriscant molt en les corbes i aconseguint res menys que al segon classificat en la categoria júnior, el que demostra fins i tot més la importància d’aquesta victòria. Amb aquest segon triomf consecutiu, IvánGomar s’aferma fins i tot mes en la classificació general per davant de Pau Martí i Raul Mira.

En la resta de categories destacar la segona posició de la vallera Lídia Llacer que va perdre el lideratge en els júniors per culpa de dues eixides de cadena quan anava comandant la classificació mentre que el seu germà Eduardo Llacer va acabar segon de la general i primer en la categoria elit tornant a recuperar el lideratge de la general.

Entre els júniors, Josep Matoses de Xeraco va acabar quart i Miguel Solera de Palmera en cinquena posició mentre que en cadets femení, Neus Sansaloni va ser sisé.

Pel que respecta a la categoria d’escoles, el gandià Noa Momparler va obtindre la seua primera victòria en categoria infantil després d’una gran carrera ahir a Sueca mentre que Jairo Jaén de Palma va ser 8. Entre els més xicotets, el valler Oriol Olaso va ser cinqué per darrere el Sergi *Margarit sisé, Andreu Sansaloni 21 i Aaron Bueno 24.

La carrera de la setmana vinent que havia de celebrar-se a Alzira se suspén per coincidència en les eleccions generals mentre que la carrera de Tavernes de la Valldigna es disputarà finalment el 6 de desembre, ja que la carrera que havia de disputar-se aquest mateix dia a Dénia ha sigut suspesa definitivament.

Articles relacionats

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

últims articles