Els hostalers d’Oliva estrenen una pàgina web amb tots els avanços

L’associació d’hostaleria d’Oliva, Gastroliva, estrena este dimarts 27 la seua pàgina web www.gastroliva.org en el marc del sopar anual de socis, i amb la col·laboració amb la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva. A la imatge, el president de Gastroliva, Paco Soqueta, i la regidora de Turisme, Mireia Morera. 
La web està dotada de les últimes tecnologies, com ara la geolocalització del negoci mitjançant la tecnologia de Google maps i Street view. Facilita a més a l’usuari fins i tot la ruta des de la seua posició o introduint l’origen, podent triar que mostre altres possibilitats segons la seua elecció durant la ruta. És una web pensada fins a l’últim detall amb la finalitat de donar a conèixer l’àmplia oferta gastronòmica d’Oliva així com notícies, informació sobre pròxims esdeveniments o informació rellevant per als associats.
Paco Soqueta, president de l’associació, ha assegurat que “portàvem temps planificant la pàgina web perquè volíem una eina que realment aportara a l’usuari tota la informació, no solament un llistat d’associats, sinó una eina útil tant per al soci com per a la persona que busca en la zona un determinat tipus de negoci com un bar, un restaurant o una pastisseria i que necessita saber on es troba exactament. Ara la nostra web podrà guiar-lo caminant, amb cotxe, fins i tot amb bicicleta. Buscàvem una pàgina on poder informar de les notícies i esdeveniments del sector i difondre informacions útils per als nostres associats. Per aquest motiu hem afegit informació sobre els al·lergògens o una secció d’ofertes d’ocupació que els nostres socis necessiten cobrir. Pensem que va a ser una pàgina web amb molt moviment que van a utilitzar diàriament tant olivers com a turistes per a descobrir tota l’oferta gastronòmica de la ciutat i voltants que és molta i d’alta qualitat».
Per la seua banda la Regidor de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva, Mireia Morera, col·laboradora en aquest projecte, ha confirmat que “calia una web que tinguera en compte a tots els associats de Gastroliva, com l’associació gastronòmica més important de la nostra ciutat, pel que des de la Regidoria hem recolzat aquesta proposta. Una web amb totes les característiques necessàries per a mostrar al públic tot el que ofereixen els més de 100 socis de Gastroliva»
A més, Morera ha explicat que “no va a ser una pàgina web més, sinó que va a ser una web de referència tant per als turistes que ens visiten i desconeixen l’oferta gastronòmica tan àmplia que tenim com per a els olivers. De fet s’ha posat molta obstinació perquè la versió mòbil funcione a la perfecció doncs sabem que la majoria de les persones utilitzen el mòbil per a buscar negocis de restauració”.
Gastroliva.org va a ser una web viva on es publicaran totes les propostes que engegue l’associació, com la pròxima ruta de tapes que ja s’està programant per al 2019. La web es converteix en una plataforma per a donar més informació a l’usuari amb possibilitats infinites.
La web s’obrirà al públic a partir d’este dimarts en el Sopar oficial d’associats de Gastroliva.

Et Pot Interessar