15.1 C
Gandia
Dimecres, 30 novembre, 2022

Els germans Lidia i Joan Llacer Fraile van pujar al podí a la prova de Sueca de la Copa d’Espanya de ciclocròs

 

– Destaclable actuació dels i les ciclistes de la Safor a la primera prova de la Copa d’Espanay de ciclocròs celebrada a Sueca

Impresionant la competició dels germans vallers, Joan i Lídia Llacer Frare en alcançar el podi a la prova puntuable per a la Copa d’Espanya de ciclocròs que es va disputar ahir diumenge a Sueca.

Lidia va realitzar la millor carrera de la seua vida, fins al moment, en acabar en la segona posició per darrere de Laura Pinto que li va tornar a véncer com el dia anterior en Aiacor. La jove corredora va tindre suficients forces per a tornar a repetir la seua mateixa actuació i col·locar-se segona de la general en Júniors.

IMG 20201011 WA0074Quant a Joan aconseguiria acabar en la tercera posició en la categoria sub-23 sent el nové de la general per darrere de Felipe Orts que va tornar a doblegar a tots. El de Tavernes necessitava una actuació com està després de la poca activitat que havia tingut al llarg de l’any.

Els júniors masculins, Iván Gomar de la Font acabaria sisé mentre que Marc Mestre de Beniarjó en el lloc 12.

Pel que respecta als cadets, Alejandra Puente acabaria en 5 posició mentre Jairo Jaén 32, Vicent Grau 39, Noah Momparler 42 i Richard García 53.

En la jornada vespertina es van disputar les carreres d’escoles on la gandiense Carla Bañuls i el vilallonguer Alejandro Segui van ser els únics ciclistes de la Safor que van pujar al podi en la categoria aleví com de principiants.

En aquesta mateixa carrera el valler Oriol Olaso seria 12 i la d’Almoines, Irene Flores, va finalitzar en el lloc 24.

Pel que respecta als infantils, Aitana Calabuig també tornaria al podi després d’aconseguir la tercera plaça mentre els vallers Aitor Arlandis i Joan Corbi serien 14 i 25, Xavi Mestre 17, Laia Canet 33, Hugo Seguí 35, Ausiàs Puente 36, Andreu Llavero 38, Jorge Flores 39 i Paula Esteban 42.

En promeses Cristian Rivero va alcaçar la tercera posició.

Finalment en principiants, després de Segui van acabar; Aarón Bueno en el 16, Andreu Sansaloni 17, Darío Humanez 27 i Andrea Contero 31.

Articles relacionats