23.2 C
Gandia
Dijous, 8 juny, 2023

Els gandians Marc Moncho i Joan Garcia-Astilleros guanyen el ‘Torneig Pàdel Pro’ de Dénia

El passat cap de setmana, s’ha disputat en el Club de Tenis de Dénia, la primera cita del circuit de pàdel ‘Torneig Pàdel Pro‘. En la final de la primera categoria del ‘Torneig Dénia Pàdel Pro‘, on es van enfrontar Francisco Vives i Carlos Vengut contra la parella Marc Moncho i Joan Garcia-Astilleros.

El partit va començar molt igualat, amb les dues parelles sense cedir espais, fins que Moncho i Garcia-Astilleros van decantar el primer set del seu costat amb un 6-4. Vives i Vengut van començar molt forts en el segon set, però Moncho i Garcia van acabar amb la bona ratxa d’aquests.

En més d’una  hora i mitja de partit, Moncho i Garcia es van emportar el trofeu de guanyadors del ‘Torneig Dénia Pàdel Pro‘.

D’altra banda en segona categoria, l’enfrontament disputat en la final entre la parella local Jose Miguel Martí i Santi Muñoz, i la parella Pau Ferrer i Tano Guillem, va ser de gran intensitat. Després de més de dos hores de partit, la parella Ferrer i Guillem  van ser les guanyadores.

En tercera categoria va ser coronada per segon any consecutiu per a la parella Adrián Espasa i Aaron Marcilla, després d’enfrontar-se contra Cessar Parra i Ángel Garcia després de guanyar 6-1 i 6-0.

La fase prèvia es va disputar el divendres 24 i dissabte 25 de març entre les més de 70 persones inscrites en el torneig, en les quals es van dividir entre tres categories mixtes.

Articles relacionats