16.5 C
Gandia
Dimarts, 16 abril, 2024

Els familiars de la dona desapareguda a Gandia fan una crida per a realitzar una batuda per a trobar-la

– La filla de Maria Sierra González està organitzant una batuda i fa una crida per a comptar amb el màxim de voluntaris.

La batuda es realitzarà el divendres dia 6 d’agost i en funció de la quantitat de voluntaris s’establirà les zones per a realitzar les diverses recerques.

“La meua mare continua desapareguda” ha assenyalat la filla i demana que “Si algú pot vindre, per favor que es pose en contacte amb mi al 609887782 o al número de Raül el 696181277”.

De moment el punt de quedada és el pàrquing del cementeri de Gandia, a les 18:45 h.

D’altra banda fa una crida “si no podeu acudir, per favor compartir a veure si entre tots donem amb ella” i “Moltíssimes gràcies a tots per la vostra ajuda”.

Maria Sierra González va desaparéixer el dia 1 d’agost, té una alçada aproximada d’1,50 m. Data naixement 24/10/1948, 72 anys, complexió molt prima, camina un poc encorbada, cabell fosc tenyit pels muscles, possiblement recollit. Vestida amb pantaló pirata negre i samarreta de mànega curta de fons blanc i ratlles fines negres i violeta clar. Té una mica de sordesa, necessita medicació, possiblement està desorientada.

Articles relacionats