ELS FALLERETS DE GANDIA MOSTREN LES SEUES HABILITATS SOBRE L’ESCENARI

Més de 450 xiquets i xiquetes de les 20 falles participants donaren el millor de si mateixa per representar a les comissions com calia. Degut a l’alta participació, per primera vegada en l’història es va dividir el Festival Musical Infantil en 3 torns.

 

PRIMERA SESSIÓ:

 20 participants feren gaudir al públic assistent. Uns espectaculars pardals arribaren de Brasil fins a la Falla Lluís Belda a ritme de batucada.

 

Falla Mártirs amb ‘Rebel·lió al creuer’

Els tripulants d’aquest creuer també volen gaudir com heu fan els passatgers. I que millor forma de fer-se saber si tots ballem. 28 xiquets de la Falla Màrtirs participaren en aquesta bonica coreografia.

 En la cultura grega, les amazones apareixen invariablement com a antagonistes dels grecs. Els relats mitològics sovint narren els enfrontaments entre els herois grecs i les reines amazones. Ahir 19 xiquets participaren d’eixes guerres. A LLUITAR!

 Els 28 xiquets de la Falla Serpis donaren un repàs per les pel-licules més significatives i conegudes per tots i que d’aquella manera en van deixar bons records de la nostra infància.

 Tractà sobre la música en les millors èpoques del mil·leni. Començaren amb una cançó d’una pel·lícula que està rodada als anys 60. Continuaren amb una cançó dels famosos anys 80. I els 17 xiquets participants acabaren amb dues cançons més actuals. Amb el seu ball volien recordar música d’èpoques boniques i cançons per recordar per sempre.

 Els xiquets d’aquesta tribu, en aquestos temps roïns socialment, econòmicament i moralment… volen alegrar amb colors i ritme a la gent del seu voltant. Ho aconseguiran? 25 xiquets d’aquesta comissió partiparen en aquesta actuació.

República Argentina amb ‘Qui ha dit tancar? A ballar?’

Una nova treballadora ha arribat al Supermercat i a pocs minuts de tancat no sap el que li espera! Les seues companyes cansades de la rutina fan dels últims minuts de treball tot un show musical! Particparen en aquesta divertira actuació 18 xiquets i xiquetes.

La Falla Sagrada Familia amb ‘Asoma’t’

El nostre circ tanca les portes , sabem que aquesta serà la nostra última funció. Ens apeteix estar tristes i ho estem , però una vegada col·locats darrere del teló , a punt d’eixir , hem de ser valents i ensenyar el que millor sabem fer : riure , ballar ,cantar ,.. tot el que faça falta perquè el nostre estimat públic oblide les seues penes. I així,entre riure i riure, nosaltres, els pallassos, i vosaltres gaudirem junts amb el nostre gran final . Rieu i sigueu feliços , oblideu les penes, no serà un comiat , sinó un fins ara.

La Falla Carrer Major i Passeig amb ‘Un crit de fantasia’

Els xiquets del Prado ens transporten al món dels mims on demostraran la seua devoció per aquest art que a ningú deixa indiferent i a tots encanta. 16 xiquets participaren el festival d’aquesta comissió.

Falla Grau amb ‘Ole i Olé’

En la Falla Rois de Corella els xiquets s’han proposat a la gent meravellar, no sols volen ballar i disfrutar sino també un elegant vestit confeccionar. Per això amb fils, agulles i didals hauran de treballar.

 

Falla Exércit Espanyol Jardinet amb ‘Morir per amor’

En el s, XVI les persones de color eren capturades a Àfrica per ser traslladats al continent americà per realitzar treballs forçosos, el tracte inhumà i les baixes temperatures foren negatives per aquestes persones. Les qual demostraren la seua disconformitat amb balls.

La Falla Plaça del Mercat amb Guau, Guau.

En un món molt llunyà, hi ha un lloc on viuen uns éssers anomenats “Robòtic’s”. Són uns personatges creats per científics, reproduïts amb un material essencial, la llauna. Amb el so de la música, aquests Robots despertaran, començaran a bategar els seus cors, gaudint de la festa amb alegria i il•lusió.

‘Camí a la magia’ de la Falla Benirredrà

Aquest es el somni d’una xiqueta que va sommiar que era presentadora de l’espectacle de les seues nines a les que tenía que donar corda. Ballaven i jugaven fins que la xiqueta acaba formant part de l’ espectacle.

Et Pot Interessar