ELS FALLERETS DE GANDIA MOSTREN LES SEUES HABILITATS SOBRE L’ESCENARI

Més de 450 xiquets i xiquetes de les 20 falles participants donaren el millor de si mateixa per representar a les comissions com calia. Degut a l’alta participació, per primera vegada en l’història es va dividir el Festival Musical Infantil en 3 torns.

PRIMERA SESSIÓ:

 

‘Monstres cristerians’ de la Falla Crist Rei

Els monstres de la Universitat han arribat al barri cristreià. Celebrant que ja s’han graduat i omplin de música i color tot la barrià. 20 xiquets i xiquetes donaren el millor de si per fer gaudir al públic assistent.

Els tripulants d’aquest creuer també volen gaudir com heu fan els passatgers. I que millor forma de fer-se saber si tots ballem. 28 xiquets de la Falla Màrtirs participaren en aquesta bonica coreografia.

 

Falla Serpis amb ‘Anem al Cinema’

Falla Plaça El·líptica amb ‘Rebel·lació Musical’

‘Totem La Vila’ de la comissió Falla Vila Nova

 

Una nova treballadora ha arribat al Supermercat i a pocs minuts de tancat no sap el que li espera! Les seues companyes cansades de la rutina fan dels últims minuts de treball tot un show musical! Particparen en aquesta divertira actuació 18 xiquets i xiquetes.

La Falla Sagrada Familia amb ‘Asoma’t’

Quan tot està en silenci, un grup de cebres coreanes mostra’t el cap buscant eixa terra meravellosa on gaudir de la seua llibertat.

‘Jiji, Jaja, l’espectacle ha de continuar’ de la Falla Beniopa

El nostre circ tanca les portes , sabem que aquesta serà la nostra última funció. Ens apeteix estar tristes i ho estem , però una vegada col·locats darrere del teló , a punt d’eixir , hem de ser valents i ensenyar el que millor sabem fer : riure , ballar ,cantar ,.. tot el que faça falta perquè el nostre estimat públic oblide les seues penes. I així,entre riure i riure, nosaltres, els pallassos, i vosaltres gaudirem junts amb el nostre gran final . Rieu i sigueu feliços , oblideu les penes, no serà un comiat , sinó un fins ara.

La Falla Carrer Major i Passeig amb ‘Un crit de fantasia’

La falla Carrer Major i Passeig es trasllada a un món basat en la pel·lícula “Fantasia” de Disney. El treball de totes les mares, ha fet possible portar un poquet de màgia a aquest Festival Mucical Infantil. 18 xiquets participaren en aquesta funció.

La Falla Plaça Prado amb ‘I love mim’

Els xiquets del Prado ens transporten al món dels mims on demostraran la seua devoció per aquest art que a ningú deixa indiferent i a tots encanta. 16 xiquets participaren el festival d’aquesta comissió.

Falla Grau amb ‘Ole i Olé’

Aigua queta i vent suau reinen al llac del Grau però amb l’arribada de la claror els ànims i el ritme dels flamencs trencaran la quetut amb els balls més disparatats. 25 xiquets i xiquetes participaren en aquesta coreografia.

Roís de Corella amb ‘Cosir i Cantar’

En la Falla Rois de Corella els xiquets s’han proposat a la gent meravellar, no sols volen ballar i disfrutar sino també un elegant vestit confeccionar. Per això amb fils, agulles i didals hauran de treballar.

Falla Exércit Espanyol Jardinet amb ‘Morir per amor’

En la Falla Jardinet estan segurs que tothom ha sentit parlar alguna vegada de la historia d’amor més universal de tots els temps. I ara arriba al festivals musical de la mà dels més menuts de la nostra falla. Escrita al 1597 per William Shakespeare… varen decidir modernitzar-la i ficar-li ritme.

‘Saya Caporal’ de la comissió Falla Plaça Escola Pia

En el s, XVI les persones de color eren capturades a Àfrica per ser traslladats al continent americà per realitzar treballs forçosos, el tracte inhumà i les baixes temperatures foren negatives per aquestes persones. Les qual demostraren la seua disconformitat amb balls.

La Falla Plaça del Mercat amb Guau, Guau.

La malvada Cruela De Vil vol dominar a tots els seus dàlmates però estos aconsegueixen escapar i es posen a ballar.

La Falla Parc Alqueria Nova amb ‘Robótic’s’

En un món molt llunyà, hi ha un lloc on viuen uns éssers anomenats “Robòtic’s”. Són uns personatges creats per científics, reproduïts amb un material essencial, la llauna. Amb el so de la música, aquests Robots despertaran, començaran a bategar els seus cors, gaudint de la festa amb alegria i il•lusió.

‘Camí a la magia’ de la Falla Benirredrà

Torna la magia amb destí a Ciutat Esmeralda. Imaginació, un món on tot és possible, benvinguts a Oz.

La Falla Aquerieta Museu Faller amb ‘Un somni de corda’

Aquest es el somni d’una xiqueta que va sommiar que era presentadora de l’espectacle de les seues nines a les que tenía que donar corda. Ballaven i jugaven fins que la xiqueta acaba formant part de l’ espectacle.

Et Pot Interessar