23.8 C
Gandia
Dilluns, 15 abril, 2024

Els equips de Voleibol del Veles e Vents van patir la primera derrota de la temporada

– Mal resultat obtingut per l’expedició del Veles e Vents dissabte passat en el pavelló Pablo Herrera del Grau de Castelló contra els equips infantils i cadets de l’Illa Grau.

En un primer torn, l’equip infantil Veles e Vents Decorgandia J23, va patir un inici fred que va ser un llast que no van poder superar i que li va fer rebre la primera derrota de la temporada per un marcador de 3-0 (25-11, 25-22, 25-23).

Un bon Illa Grau, molt més experimentat en aquesta categoria es va mostrar més regular encara que cada vegada que les xiques del grau obtenien el seu nivell de joc donava la sensació de poder lluitar per la victòria.

En el segon torn, l’equip de cadets va ser superat de principi a fi per un equip castellonenc que serà si dubta candidat a la classificació per als encreuaments finals.

Només en el tercer set, les jugadores visitants van poder crear una mica de joc i donar continuïtat a un partit que estava sent un costant puntuar de les locals. En aquest cas el resultat 3-0 i els amplis parcials (25-6, 25-7, 25-22) que mostren la diferència actual entra tots dos blocs.

Ara toca continuar entrenant i aprenent per a rebre a l’equip d’Escola 2- La Canayada dissabte que ve a les 10.00 i 12.00 en la pista del Joan XXIII.

Fotografia: Equips infantils del Veles e Vents – Decorgandia i Illa Grau de Castelló.

Articles relacionats