16.7 C
Gandia
Dijous, 23 maig, 2024

Els equips de voleibol del Grau de Gandia presents a la final Autonòmica

– El dissabte 22 de Maig , els tres equips alevins del voleibol del Grau de Gandia van participar en les finals autonómiques  de la fase classificatòria per al Campionat Espanya 2021 de la categoria.

Més de 20 esportistes que pertanyen al club de Voleibol es van presentar a la ciutat de la plana
representant a l’equip masculí ( J23- Decorgandia), el femení (J23- Locatec) amb alumnes del CEIP Joan XXIII i el tercer equip del Veles e Vents-Apartamentosyplayas.es.

En el campionat competien els millors clubs de la Comunitat Valenciana, entre ells,  com a millor classificat zonal l’equip grauer d’alevins de segon any va accedir a quarts de final.

En quarts de final, i repetint la millor classificació obtinguda fins a la data en la competició de fa dos anys a Oliva. Cal recordar que l’any passat la competició no es va disputar  per la pandèmia quan l’equip del Grau era un clar favorit a la victòria.

El Veles e Vents va lluitar fins al final perdent per 2-0 contra l’equip d’Elx , amb parcials molt
ajustats (25-20 i 25-23) demostrant que el nivell de tota la competició era molt parell en la majoria de clubs presents.

Ara la esperança del voley grauer està en la històrica fase d’ascens infantil que disputaran el pròxim cap de setmana a Elx, contra : Santa Pola, Elx Salesians i Biarense.

 

Articles relacionats