20.9 C
Gandia
Dijous, 18 agost, 2022

Els corredors de la Sant Silvestre realera demostraren la seua generositat 

Prop de 100 corredors van participar ahir en la cinquena edició de la Sant Silvestre Solidària de l’el Real de Gandia. La prova va discórrer per un circuit urbà de dos quilòmetres i va servir per a recollir 100 quilos d’aliments que es donaran a Càritas perquè arriben a les famílies sense recursos del municipi.

Els carrers del Real de Gandia van tornar a omplir-se ahir de corredors i caminants, de totes les edats, disfressats per a participar en la V Sant Silvestre Solidària organitzada per l’Ajuntament i la col·laboració del GR el Real de Gandia.

La prova va tindre un recorregut de dos quilòmetres per un circuit que discorria pels principals carrers del nucli urbà i es va desenvolupar en un gran ambient festiu, on la diversió i la solidaritat van prevaldre sobre el caràcter competitiu.

Per a inscriure’s, els participants havien d’entregar un quilo d’aliments no peribles o productes de neteja i higiene personal en el moment de la recollida de dorsals. Això ha permés recollir més de 100 quilos de menjar que es destinaran a Càritas de l’el Real de Gandia perquè els distribuïsquen entre les famílies més necessitades del municipi.

L’alcalde del Real, Gustavo Mascarell i el president del GR Andrés Ascó, van ser els encarregats d’entregar els premis d’aquesta cinquena edició de la Sant Silvestre Solidària, consistents en regals individuals per a les millors disfresses infantils i adults. També va haver-hi premis per a les millors disfresses grupals.

En finalitzar la prova esportiva, l’Ajuntament realer va servir xocolate i coca de llanda tant per als participants com per al públic assistent.

Articles relacionats