18 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

Els ciclistes Xavi Mestre i Aitor Arlandis comencen a rodar amb el Team Ayuso-UAE

Les instal·lacions exteriors del grup Ginestar a Gandia va ser l’escenari de la posada de llarg del nou equip juvenil del Team Ayuso-UAE durant la passada jornada del dissabte.

Foto Jesus Sansaloni 1

Esta nova estructura que naix de l’acord del ciclista de Xàbia, Juan Ayuso, i de l’equip professional UAE, l’equip estarà format per 12 corredors dels quals Xavi Mestre, Beniarjó i Aitor Arlandis, Tavernes de la Valldigna són els únics corredors de la comarca en este nou projecte que sembla molt prometedor.

En esta jornada inaugural els ciclistes van realitzar al voltant de 100 quilòmetres des de Gandia fins a Parcent on van tornar a casa per Pedreguer. En total unes tres hores damunt de la bicicleta que va servir per a conéixer-se encara més els corredors i fer pinya entre ells.

Indicar que el campió alacantí Juan Ayuso no ha pogut estar en este entrenament inaugural del seu equip, però en pròximes dates podria aparéixer.

Està previst que en els pròxims caps de setmana continuen els entrenaments de l’equip, intercanviant les seus de Gandia i La Llosa.

Articles relacionats