16.9 C
Gandia
Dimarts, 30 maig, 2023

Els ciclistes saforencs Aitor Arlandis i Xavi Mestre, de l’equip cadet PC Pinedo, tornen a pujar al podi

Els ciclistes saforencs Aitor Arlandis i Xavi Mestre es van anotar el premis dels esprints especials i les metes volants de la I edició de la Volta a la Calderona de categoria cadet que va finalitzar ahir diumenge amb victòria final per al castellonenc Javier Cubillas.

Arlandis finalitza en la huitena posició de la classificació general a tan sols 15 segons del vencedor després de les dues etapes que constava aquesta volta i on participaven corredors de mitjà Espanya. No obstant això va obtindre el triomf en els esprints especials i continua sumant mallots en el seu haver.

Xavi Mestre, finalitza nové amb el mateix temps que el seu company en el Juan Giner, encara que en aquesta ocasió el de Beniarjó guanyaria el premi de les metes volants.

Tots dos van estar més amunt en la general durant el primer dia amb la contrarellotge individual a Estivella, però en la segona jornada amb la disputa de l’etapa en línia es va produir una escapada de cinc corredors i encara que van traure pocs segons van ser determinants per a baixar un parell de posicions, no obstant això, acabar en el top ten deixa ben clar que es troben en el camí correcte.

Grau finalitza quart en Xaló

El valler, Vicent Grau, va acabar en la quarta posició en la carrera ciclista de Xaló per a juvenils disputada aquest passat diumenge. El corredor de l’equip Lucta va córrer la millor carrera de la temporada en terres alacantines després d’un any amb molts alts i baixos.

Cristian Vercher guanya a Sueca

Quant a la carrera d’escoles corresponent a la challenge provincial disputada en el polígon el Teular de Sueca aquest passat dissabte el valler Cristian Vercher va véncer novament en la categoria de principiants de segon any.

Cristian Vercher

Articles relacionats