21.6 C
Gandia
Dilluns, 20 maig, 2024

Els ciclistes de la Safor marquen el ritme a la prova d’Escoles de Ciclisme de Novelda

Èxit dels ciclistes vallers en la prova inaugural de la temporada d’escoles de ciclisme a la província d’Alacant celebrada sobre el bonic circuit de Novelda aquest passat diumenge.

Cristian Vercher ha sigut el primer a pujar al podi després d’aconseguir la segona plaça en la categoria de principiants després de controlar tot el temps la carrera i cedir tan sols en els últims metres davant Iker Hiraldo el mateix corredor que va véncer en Aiacor.

Escoles de Ciclisme Novelda 1

Quant a Andreu Sansaloni va obtindre la tercera plaça en la categoria d’alevins després de canviar de plantejament després de la primera carrera. Va rodar en el grup principal i salt de l’escamot mancant dos voltes quan Gonzalo Muñoz va estirar el grup, i a la fi va ser el guanyador com va ocórrer a la prova d’Aiacor.

Una bolcada en aquesta segona carrera després de constatar que els rivals continuen evolucionant i que mai cal confiar-se i menys en aquesta carrera on va haver-hi una gran participació de corredors de Castelló, València, Múrcia, Albacete i Alacant amb un grandíssim nivell.

A més de Sansaloni i Vercher, el ciclista de Vilallonga Alex Moreno va aconseguir una clara victòria en la categoria de promeses.

Escoles de Ciclisme Novelda 2

Sens dubte un èxit rotund de les escoles de la comarca, ja que es van aconseguir tres podis de tres participants de la Safor.

Articles relacionats