14.8 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

Els belgues copen els premis en la VIII Volta Ciclista de Cadets Ciutat de Gandia

volta ciclista cadet Gandia 2019

El belga Bob Poelmans s’ha adjudicatd la VIII Volta Ciclista Cadets Ciutat de Gandia, disputada el cap de setmana 2 i 3 de març en dues etapes per la comarca de la Safor. 
El ciclista belga del Acrog Pauwels Saucen,va aconseguir entrar en meta en solitari, guanyant així l’etapa i proclamant-se guanyador de la Volta. 
La segona etapa va ser molt disputada; la carrera va ser compacta fins a l’inici del port de Simat en direcció a Barx, on van començar els primers intents de separar-se de l’escamot. A penes un grup de cinc unitats va aconseguir coronar el port al capdavant, seguit d’un altre reduït grup de tretze unitats. Bob va aconseguir desfer-se dels seus quatre companys de fugida amb un impressionant atac mancant 3 qm. Amb aquesta gran maniobra, entrava en solitari per la línia de meta i es proclamava vencedor de la VIII Volta Cadets Ciutat de Gandia. 
A més Bob es va alçar amb la victòria en la General de la Muntanya, la Regularitat i el seu equip va ser el millor equip de la Volta.
En la classificació de les metes volants, Juan Pedro Lozano es va alçar amb la victòria després d’imposar-se en la primera etapa i puntuant amb 2 punts en la segona. El guanyador de la classificació de cadets de primer any va ser el belga Xander Verhagen, de l’equip Acrog Pauwels Saucen. 
Ainara Albert va ser la primera corredora de la General. Ainara va aconseguir imposar-se en la primera i segona etapa, el que la va mantindre durant tot el cap de setmana en la 1ª posició de la General.

volta ciclista cadet Gandia 2019 3 volta ciclista cadet Gandia 2019 2

Articles relacionats