Els atletes del CC El Garbí es situen entre els millors al campionat d’Espanya absolut

Els atletes militants en les files del Club de Córrer el Garbí van afrontarel cap de setmana les seues respectives finals postulant-se entre els més grans d’Espanya en el campionat absolut.
Els velocistes entrenats pel tècnic Toni Puig Quique Llopis i Luis Salort van participar en la prova dels 100 metres barres, una de les proves estrella del campionat, dominada pel corredor de tanques Orlando Ortega, medallista en els passats Jocs Olímpics de Rio de Janeiro. Els dos velocistes que defensaven els colors del club gandià es van introduir en la final com els dos estels emergents en la prova, i van realitzar una fantàstica carrera aconseguint un 4t i un 7é lloc respectivament.
Encara que tots dos atletes van acabar el campionat aconseguint les seues millors marques personals, és Enrique Llopis qui, amb un temps de 13.88 segons aconseguia establir una plusmarca nacional sub 20 amb tanques absolutes.
D’altra banda, el trident femení entrenat per Juan Vicente Escolano realitzava la seua pertinent actuació en aquest campionat. En primer lloc, les atletes Judit Prats i Ainhoa Martínez, participants en la prova de llançament de pes, van finalitzar la seua temporada 4ª i 12ª respectivament, ficant-se així entre les millors del 2018.
Pel que fa a la tercera integrant d’aquest trio femení, la martillista Gema Martí, va aconseguir un magnífic 4t lloc per darrere d’històriques llançadores com Berta Castells, integrant de l’equip nacional de les passades olimpíades. Martí, nomenada en la pista com el futur prometedor de la prova, va realitzar un concurs d’alt nivell arribant a posicionar-se entre les medalles al llarg de la prova
L’escola d’alt rendiment no descansa, atletes paralímpics d’escala mundial com Héctor Cabrera i Kim López, continuen la seua preparació per a l’Europeu que tindrà lloc a Berlín a la fi del mes pròxim i on tots dos atletes opten pel cap alt alt del podi.

Et Pot Interessar