9.9 C
Gandia
Dimarts, 23 abril, 2024

El voleibol Joan XXIII ha iniciat els entrenaments de les categories inferiors amb una  allau d’inscripcions

Aquest començament no ha pogut ser més il·lusionant, ja que malgrat no estar les classes en marxa, més de 40 xicotets/as es van presentar dilluns passat 6 de setembre en la Pista Paola Martínez del centre educatiu del Grau de Gandia, per a tornar a gaudir de la seua passió per la pilota de voleibol.

Una dada que il·lusiona molt als responsables del club, que per a enguany han decidit iniciar un ambiciós projecte de futur sota la denominació “Joan XXIII 2016”, en el qual es pretén iniciar el treball amb alumnes/as de 5 anys en abans.

Aquest projecte té l’objectiu, en un primer moment, de captar a més jugadors/as des d’edats primerenques perquè mitjançant activitats de joc i de psicomotricitat
vagen a poc a poc sumant coneixements voleibolístics i adquirint el gust per aquest esport; en segon lloc, també es busca cobrir el buit que els responsables polítics han deixat en l’etapa d’infantil, ja que aquests joves porten des de l’inici de la pandèmia sense rebre classes de psicomotricitat de mans dels especialistes en la matèria; i finalment es pretén que les actuals jugadores infantils i cadets el club, es puguen formar com a futures entrenadores amb aquests joves jugadors/as.

Així doncs amb aquests dos primers dies d’entrenaments i la gran allau d’inscripcions rebudes (es va cap als 50 inscrits) que el present i futur del voleibol del Grau de Gandia és molt esperançador i il·lusionant.

Fotografia: Jugadors alevins, benjamins i els xicotets del projecte “Joan XXIII 2016”, al costat de les jugadores infantils i cadets que exerceixen de monitores.

Articles relacionats