10.4 C
Gandia
Divendres, 1 març, 2024

El voleibol del Grau de Gandia va tindre una bona actuació amb premi mínim

Desplaçament a Paterna contra dos rivals directes en les aspiracions dels equips del Grau de Gandia. En categoria infantil per la zona alta de la classificació i cadet per la baixa.

En primer lloc l’equip d’infantils, van ser capaços de pujar el 0-2 en el marcador assegurant-se sumar un punt contra un rival directe que tenia en les seues files a una de les jugadores més destacades de la categoria; a partir d’ací el tercer va anar de domini local coincidint amb els canvis de les visitants i el quart semblava encaminat cap al costat grauer fins que un parell d’errors no forçats va fer que el partit acabara en el cinqué set. Una vegada ací, tots dos equips van tindre l’oportunitat d’emportar-se la victòria, que finalment va ser per l’equip local per un atapeït 15-13 final. Els parcials (20-25, 22-25, 25-17, 25-22, 15-13).

L’enfrontament de l’equip de cadet va estar bastant igualat i malgrat perdre 3-1, les jugadores van mostrar que la seua millora i adaptació a la categoria comença a ser molt positiva. De fet es va tindre un punt per a forçar el tie break que els haguera atorgat com a mínim el tercer punt de l’any en la taula.

De cara al pròxim cap de setmana es produirà el primer derbi de la temporada contra el Real de Gandia, i al mateix temps que el Joan XXIII serà seu de l’inici de la competició escolar en una festa del voleibol grauer que només pot entelar les previsions de pluja que faria una situació bastant incomoda davant la falta d’una coberta digna.

Des del club han manifestat “Esperem que el sol ens visite i els més de 60 joves del Grau de Gandia puguen gaudir del seu esport”.

Articles relacionats