El vetarà Alfredo Matoses guanya el duatló d’Alaquàs en la seua categoria

El Club d’Atletisme Safor Delikia Sport va estar present en els duatlons de Benifaió i Alaquàs el passat cap de setmana. Diumenge Benifaió va acollir un duatló escolar, puntuable per a la fase provincial i dins dels XXXVI Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana Vialterra. En categoria infantil va quedar segon Johel Faus, amb un crono de 23:04, tot i patir una punxada en el segment ciclista.

També van participar el cadet Imanol Nogueroles, en el lloc 21é amb una marca de 40:16, i el benjamí Xavi Cabanilles, que va ser segon en la seua categoria amb 08:59, si bé este últim en la modalitat no competitiva.

D’altra banda, al IV Duatló Sprint d’Alaquàs, diumenge passat, Alfredo Matoses va ser el primer en la seua categoria, Veterans 2, i el 12è en la classificació general, amb 1:00:15. En el segment de ciclisme va ser el cinquè millor. La prova es componia de 5 quilòmetres de cursa a peu, 20 quilòmetres de ciclisme i 2,5 quilòmetres de cursa a peu. En la mateixa prova també va córrer Héctor Pardo (U23), que va quedar el 35é a la general i el cinquè en la seua categoria amb 1:03:41. La competició, que era puntuable per a la Copa Provincial de València, va registrar més de 200 inscrits.

Mitja marató de València

D’altra banda, els corredors del Club d’Atletisme Safor Delikia Sport es van repartir per diverses competicions populars el passat cap de setmana. Un total de 16 van participar dissabte en l’IAAF / Trinidad Alfonso Campionat del Món de Mitja Marató, disputat a València. Els tres corredors amb millors temps del club van ser els veterans Lluís Gisbert (1:30:46), José Vicente Oltra (1:30:55) i Salva Cuenca, amb 1:49:04, mentre que les tres dones del club amb millors registres foren Julia Heredia (1:53:30), Rosana Torres (1:53:45) i Mónica Gomar, amb 1:53:46, també veteranes.

Diumenge es va celebrar la V Cursa per Muntanya de Palma-Ador, on van participar huit corredors del club. Va destacar Silvia Ortolà, tercera al podi de veteranes amb un crono de 2:08:56. En la classificació local va ser primera Joana Gregori (2:08:57, quarta en veteranes) i tercera Montse Mascarell, amb un crono de 2:23:50, i a més cinquena en veteranes. En el podi local masculí va ser tercer Juan Estruch, amb 1:48:13.

També diumenge Amparo Villar va fer el Trail de 14 quilòmetres amb 550 m. de desnivell positiu de la II Arrapapedres, a la Vall de Gallinera, amb un temps de 1:34:29 que li va meréixer la setena posició en la categoria absoluta.

D’altra banda, al IV Duatló Sprint d’Alaquàs, diumenge passat, Alfredo Matoses va ser el primer en la seua categoria, Veterans 2, i el 12è en la classificació general, amb 1:00:15. En el segment de ciclisme va ser el cinquè millor. La prova es composava de 5 quilòmetres de cursa a peu, 20 quilòmetres de ciclisme i 2,5 quilòmetres de cursa a peu. La competició, que era puntuable per a la Copa Provincial de València, va registrar més de 200 inscrits.

Et Pot Interessar