16.7 C
Gandia
Dijous, 23 maig, 2024

El velocista Oscar Husillos realitza un ‘stage’ a Gandia i visita als atletes de tecnificació del CA Safor Teika

– Óscar Husillos visita als atletes de tecnificació del CA Safor Teika

– El velocista palentí realitza un ‘stage’ a Gandia fins al dimecres després de competir dissabte al Gran Premi Ciutat de València, on va guanyar la seva prova dels 300 metres llisos.

Els atletes de tecnificació del Club d’Atletisme Safor Teika van rebre dilluns passat, a Gandia, una visita molt especial, la de l’atleta d’elit Óscar Husillos, especialista en els 200 i 400 m.l. El velocista, subcampió europeu baix sostre en els 400 m.l. en 2019, va competir dissabte passat en el Gran Premi Internacional Ciutat de València, guanyant la prova dels 300 m.l.

Entre dilluns i dimecres està realitzant un ‘stage’ a Gandia, i dijous se’n va per a competir divendres en el míting internacional de Karlsruhe (Alemanya). A més, prepara l’europeu que se celebrarà a Toruń (Polònia) en març, on és un dels favorits.

El palentí és “famós” per la seua desqualificació en el mundial de Birmingham 2018 per trepitjar per uns mil·límetres el carrer contigu, tot i marcar-se una carrera de 44″92 que haguera batut el rècord europeu. A Gandia va aprofitar la trobada amb els xics del Safor per a donar-los alguns consells. Entre les anècdotes, quan alguns atletes li demanaren a Husillos que parlara amb l’entrenador, David Melo, perquè els llevara l’última sèrie, Husillos els va dir que les sèries, “una vegada acceptades, no es negocien, es fan fins al final”, de manera que els va transmetre valors com la constància i l’esforç.

Cal recordar que la pista d’atletisme Toni Herreros està oberta només per als entrenaments dels atletes federats que preparen els seus campionats d’Espanya, d’acord amb les noves restriccions del Consell per a fer front a la pandèmia.

Articles relacionats