El trombonista Dan Barrett tanca este dijous el cicle de jazz de Gandia

Gandia posa punt i final este dijous 26 d’abril al cicle Jazzdijous amb l’actuació a la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós del quintet que lidera el nordamericà Dan Barrett, un dels trombonistes més importants del jazz internacional.

Dan Barrett (Pasadena/Califòrnia, 1955) és un músic àmpliament respectat per la crítica especialitzada. Admirat en els ambients musicals jazzístics, ha format part de les orquestres de BennyGoodman, Woody Herman o Buck Clayton i ha acompanyat a cantants del prestigi de Tony Bennett o Mel Tormé, entre d’altres, formant part també dels llegendaris The New York All Stars. Ha actuat als millors festivals del món, com ara el NorthSea Jazz, Newport, Lugano, Tòquio o Vienne i té més d’un centenar de discos gravats amb els segells discogràfics més prestigiosos.

El trombó de Dan Barrett ha tingut un paper destacat en les bandes sonores de pel·lícules com Cotton Club (Francis Ford Coppola), o Balas sobre Broadway i Todos dicen I love you, ambdues dirigides per Woody Allen.

El concert està previst per a les 8 de la vesprada, al saló d’actes de la Casa de Cultura i les entrades poden adquirir-se en la pròpia Casa de Cultura, al preu de 6 euros.

Et Pot Interessar