18 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

El trio de l’Ajuntament d’Oliva encapçala la Lliga de Raspall després de tres jornades

1 PODIO JOCS MUNICIPALS 1

La tercera jornada de la XXVI Lliga Bankia de Raspall Professional – Trofeu Diputació de València 2019 es va iniciar dimecres al trinquet de Guadassuar amb victòria del trio de Ian, Sanchis i Miravalles (Ajuntament de Dénia) pel resultat de 25 per 5 front al trio de Pablo, Canari i Raúl (Ajuntament de Xeraco), i s’ha completat dissabte al trinquet El Zurdo de Bellreguard, on Moltó, Josep i Lorja s’han imposat per un apretat 25-20 a Marrahí, Tonet IV i Néstor (els sis protagonistes a la imatge inferior). No obstant, amb les noves regles, el trio de Marrahí suma un punt per haver arribat a 20 en el seu caseller. 

L’equip de Dénia confirma la seua millora en la Lliga, aconseguint la seua segona victòria consecutiva, sobreposant-se d’aquesta forma a la derrota de la jornada inaugural. A Guadassuar es va veure un equip contundent i compenetrat, amb facilitat per concretar el quinze.

Per la seua part, la formació de Xeraco ho va donar tot en les lloses del trinquet però li va faltar un punt extra per aconseguir tancar els jocs i optar a la victòria.

Divendres al trinquet de Genovés Montaner, Brisca i Gabi (Aj. d’Oliva) es van imposar a Sergio, Seve i Ricardet (Aj. del Genovés), i passen a encapçalar una classificació a la que encara li resten set jornades. 

La classificació provisional de la competició és la següent:

1. Montaner, Brisca i Gabi (Aj. Oliva) – 3 partides – 6 punts

2. Sergio, Seve i Ricardet (Aj. Genovés) – 3 partides – 4 punts
3. Ian, Sanchis i Miravalles (Aj. Dènia) – 3 partides – 4 punts
4. Moltó, Josep i Lorja (Aj. Barxeta) – 3 partides – 4 punts
5. Marrahí, Tonet IV i Nèstor (Aj. Villanueva de Castellón) – 2 partides – 1 punts
6. Pablo, Canari i Raúl (Aj. Xeraco) – 3 partides – 0 punts

Articles relacionats