18.9 C
Gandia
Dissabte, 20 abril, 2024

El Triasport-Gandia va donar la cara en la penúltima prova d’Escoles de Ciclisme

– L’Escola de Ciclisme Triasport-Gandia va posar tota la carn a la graella, però alguns dels objectius no es van aconseguir

El membres de Triasport-Gandia no van llançar la tovallola en cap moment de la penúltima prova de la challenge provincial celebrada aquest passat diumenge a la platja de Tavernes de Valldigna.

La matinal va començar amb l’última gimcana de la temporada d’infantils on Marc Iborra i Ausiàs Puente es jugaven el títol, però tots dos van cometre un error i van perdre totes les opcions de guanyar la challenge davant l’actual campió d’Espanya, Eric Igual.

En la modalitat de carretera tot va començar a eixir com s’esperava amb el segon lloc de Dani Sánchez i la setena plaça per a Sergi Esteban en promeses de primer mentre que en promeses de segon any, Gerard Pastor va ser seté i Xavier Nogueroles acaba huité.

La categoria de principiants va començar amb el quart lloc d’Álex Sánchez i la quinzena d’Álex Moreno a més de la segona plaça d’Andrea Contero mentre que en principiants de segon any, el ciclista local Andreu Sansaloni va començar fort en la primera posició durant quasi una volta per a cedir en la segona i en l’esprint final va finalitzar quart que li serveix per a conservar el segon lloc de la challenge, en aquesta mateixa carrera Darío Humanez seria quinzé.

Els alevins de primer any va comptar amb el segon lloc d’Irene Flores mentre que Sergi Margarit acabaria huité, els de segon any va tindre novament a Carla Bañuls ací davant amb un nou triomf mentre que Carla Martínez acabaria tercera.

En la categoria infantil a punt van estar d’aconseguir un podi, ja que Marc Iborra i Jorge Flores van acabar quart i cinqué en l’escapada mentre que Ausiàs Puente va ser quinzé i Paula Esteban cinquena entre les dones. Finalment en infantils de segon any, Aitana Calabuig seria segona i Laia Canet tercera, entre els xics, Joan Corbi va ser 19 i Borja Martínez 20.

En l’acte de lliurament de trofeus va participar l’alcalde valler, Sergi González.

D’altra banda cal afegir que la jornada del dissabte en La Vall D’Uixó es va iniciar la temporada d’escoles de BTT on Sergi Margarit va acabar en la posició tretzé en alevins mentre que el ciclista de Daimús Aron Bueno enrolat en el Cellers Xalo va finalitzar dihuité en principiants.

Articles relacionats