16.5 C
Gandia
Dimarts, 16 abril, 2024

El Triasport-Gandia va complir en la cronometrada de Castelló de la Ribera

Com s’esperava la cronometrada de Castelló de la Ribera va ser un autèntic èxit per als més xicotets que van córrer com a vertaders professionals i que al final els deu primers classificats de cada categoria va tindre la seua medalla commemorativa.

Els primers que van eixir a competir van ser de la categoria les promeses on Dani Sánchez continua ferma i acabe tercer mentre que Xavier Nogueroles va ser cinqué i Gerard Pastor seté.

En la categoria de principiants es va produir la primera victòria per al Triasport de la mà d’Andrea Contero mentre que Alex Sánchez també pujaria al podi amb el tercer lloc.

IMG20210821210639Els principiants de segon any en aquesta ocasió Aarón Bueno va ser el millor de l’esquadra gandiana amb el sisé lloc mentre que Andreu Sansaloni acabaria nové i Darío Humánez va finalitzar al lloc 15.

La categoria d’aleví va ser un autèntic èxit amb Sergi Margarit que acabaria segon i fregaria la victòria com igual que Irene Flores que també obtindria la segona posició a poques dècimes del seu oponent.

En els de segon any, Carla Bañuls seria novament com la millor mentre que Carla Martínez va ser tercera.

Els infantils de primer any, Marc Iborra va ser seté seguit d’Ausiàs Puente en el lloc 12 i Jorge Flores en el 14 mentre que Paula Esteban va ser quarta.

Quant als infantils de segon any, Aitana Calabuig acabaria segona mentre que Laia Canet seria sisena i Joan Corbi tretzé.

Pel que respecta a l’escola de la Valldigna, el ciclista local Cristian Vercher venceria en promeses de segon any i Aitor Arlandis acabaria segon en la categoria regna d’infantils, mentre que l’exciclista del TriasportAlex Moreno va ser segon en promeses.

Pel que respecta a la cronometrada per equips cadets, cal destacar la segona posició del Koryo Car comandat per la gandiana Alejandra Puente.

El Triasport Gandia va complir en la cronometrada de Castello de la Ribera 2

Articles relacionats