12.2 C
Gandia
Dissabte, 24 febrer, 2024

‘El teu destí, el teu esport’, nou eslògan del departament d’Esports d’Oliva

Aquest matí l’alcaldessa, Yolanda Pastor, i el regidor d’Esports, Joan Mascarell, han presentat el nou eslògan del departament d’Esports de l’Ajuntament d’Oliva.

Per començar, l’alcaldessa ha explicat que el motiu d’aquest eslògan «és perquè volem donar-li un impuls al departament, centrant-nos en el turisme esportiu, amb un complet calendari d’esdeveniments per a tot aquest any que ara comença».

Yolanda Pastor també ha volgut agrair el seu treball a tots els clubs i associacions esportives, així com al departament d’Esports i al mateix regidor, per «tot l’esforç realitzat per promoure tant la pràctica de l’esport com la nostra població com a seu de competicions esportives de primer nivell».

Joan Mascarell, per la seua banda, ha declarat que l’eslògan correspon a una «voluntat d’impulsar l’esport d’Oliva a través d’una nova imatge. Oliva ja és, des de fa molts anys, un municipi amb un marcat caràcter esportiu, amb esportistes locals que han portat el seu nom arreu del món i també amb importants instal·lacions esportives, tot i que moltes d’elles no han tingut ni la inversió ni el manteniment que requerien durant massa temps.»

Segons ha detallat el regidor d’Esports, ‘El teu destí, el teu esport’, «en 5 idiomes (valencià, castellà, anglés, alemany i francés), pretén promoure oliva com una destinació turística de primer nivell, que fusiona turisme i esport amb tres elements naturals que són l’enveja de tots: la muntanya, la mar i el camp, el que proporciona una visió concisa i artística de la diversitat de l’entorn».

El nou eslògan estarà present en noves guies d’estil que estaran presents tant a la web com a les xarxes municipals. També s’està preparant un espot que donarà a conéixer tots els esports, instal·lacions i esdeveniments esportius tan fets com que es faran a Oliva. I tot açò estarà present a la secció ‘FITUR Sports‘, en el qual Oliva serà l’únic municipi present de tot Espanya.

Mascarell també ha volgut agrair a totes les associacions, clubs i teixit empresarial esportius i també al departament d’Esports, tot el seu esforç. I també a l’alcaldessa, la confiança en tota la tasca que s’està realitzant en l’àmbit esportiu.

Articles relacionats