El Teatre Serrano programa este dijous una de les seues peces fortes, «Calígula»

El regidor de Cultura Joan Muñoz i el tècnic municipal responsable de la programació del Teatre Serrano, Joan Fuster, han presentat l’obra teatral que es representarà al Teatre Serrano este dijous 19 d’abril a les 20.30 Hores, «Calígula».

La representació compta amb la direcció de Mario Gas i està protagonitzada per Pablo Derqui, com Calígula i els actors, Borja Espinosa, Pepe Ferrer, Mònica López, Pep Molina, Anabel Moreno, Ricardo Moya, Bernat Quintana i David Vert.

Joan Muñoz ha qualificat l’obra dins de la programació del Teatre Serrano per a aquesta temporada com «una de les peces fortes del Teatre, una obra molt especial que dóna continuïtat dins la línia de la programació del Teatre Serrano, on preval la qualitat. Actualment s’estan representant dues obres diferents cada mes i aquesta és ja la segona d’aquest mes d’abril«.

Per la seua banda, Joan Fuster ha subratllat que «és una obra molt potent dins de la programació que organitzem, una programació eclèctica que pretén arribar a tots els públics«. El tènic municipal també va destacar «que la direcció està a càrrec de Mario Gas, un dels directors d’escena més valorats hui dia en l’àmbit del país, així com la gran qualitat d’actors com Pablo Derqui i Mónica López, dos actors molt coneguts i de gran vàlua. És una obra que ja s’ha representat en molts teatres importants a Espanya i que ens aporta un plus a la Ciutat«.

Les entrades ja estan a la venda tant a la Casa de Cultura com a Instanticket a un preu de 18 € (per platea i butaques centrals del primer pis i 15 € (per al segon pis i butaques laterals del primer i segon pis).

Et Pot Interessar