12 C
Gandia
Dissabte, 2 març, 2024

El Teatre Serrano programa “Els quatre genets de l’Apocalipsi”

El Teatre Serrano de Gandia acollirà este divendres 23 a partir de les 22.30 hores la representació de l’obra “Els quatre genets de l’Apocalipsi”, obra escrita per Vicente Blasco Ibáñez i text adaptat per Juli Disla sota la direcció d’Inma Sancho.

L’obra arriba a Gandia de la mà de l’Institut Valencià de Cultura sota el paraigua de Teatre del Poble Valencià, una iniciativa de caràcter públic que pretén oferir un teatre de qualitat per a tot el territori valencià, amb una continuada producció pública i un digne exercici de les professions vinculades amb el teatre, i alhora promocionar els professionals del teatre valencians prestant especial atenció a la producció teatral en valencià.

Sobre aquesta iniciativa, Abel Guarinos, de l’Institut Valencià de Cultura, ha volgut agrair a l’Ajuntament de Gandia “que haja confiat en nosaltres per portar a la ciutat aquesta obra de fama mundial”. Guarinos ha explicat que l’obra tindrà com a actor principal al gandià Carles Sanjaime qui estarà acompanyat per altres set intèrprets. “Es tracta d’una història de guerra i de lluita entre famílies que té un marcat caràcter antibel·licista. Estic convençut que serà un plaer per als espectadors, ja que les crítiques han estat excel·lents”.

Les entrades es poden adquirir a uns preus que van des dels 8 als 12 € a la Casa de la Marquesa i en www.instanticket.es

Articles relacionats