19.3 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

El Teatre Serrano de Gandia posa a la venda les entrades del primer trimestre

Dilluns es posen a la venda les entrades de les activitats programades en el primer trimestre al Teatre Serrano, inclosa l’òpera Norma que es representarà el dimecres 3 d’abril.

Es tracta d’una oferta molt diversa amb presència de companyies valencianes i de fora de la Comunitat, amb grans noms de l’escena (Ana BelénJavier Gutiérrez, Luis Bermejo o Anabel Alonso entre altres), directors de primera fila com Juan Cavestany o Sergio Pérez Mencheta i companyies que tenen un gran tiró en l’àmbit nacional com és el cas de Ron Lalá i la seua divertida visió de la capital en Villa y Marte. També tindrem l’oportunitat de gaudir de la famosa òpera Norma, amb una producció de qualitat a càrrec d’ôpera 2001.

També es posen a la venda les entrades del primer trimestre de la programació del CinePot que estarà puntual a la seua cita dels dimarts.

Com d’habitual, les persones interessades poden adquirir les seues entrades anticipades en l’horari d’obertura de la Casa de Cultura o en instanticket.es, a més d’una hora abans (mitja hora en el cas del CInePot) a taquilla.

PROGRAMACIÓ PRIMER TRIMESTRE 2024

Dissabte 20 gener
Ron LaláVilla y Marte

Dimecres 31 gener
EntrecajasRomeo y Julieta despiertan

Divendres 9 febrer
La Valenciana: La vídua valenciana

Divendres 23 febrer
Vania Producciones : El traje
Programa Platea INAEM

Diumenge 10 març
Secuencia 3-Pentación-Saga-Teatre Romea: La Celestina

Divendres 22 març
Barco Pirata-RokamboleskasCielos
Programa Platea INAEM

Dimecres 3 abril
Ópera 2001: Norma

Articles relacionats