18.2 C
Gandia
Dissabte, 3 juny, 2023

El Teatre Serrano de Gandia estrena imatge

 

– Adrià Camarena ha sigut el dissenyador d’aquesta nova imatge que vesteix el teatre.

El Teatre Serrano torna retent homenatge al centenari del naixement d’Alicia Alonso. Malgrat que l’aniversari fou al 2020, per problemes pandèmics aplega ara a la nostra ciutat.

Alícia Alonso fou una gran ballarina, mestra i directora de l’escola Ballet Nacional de Cuba i amb la Gala Alicia Alonso s’omplirà l’escenari del nostre teatre d’estreles internacionals de renom.

D’altra banda, aprofitant l’arribada de la tardor, s’ha revestit el teatre. I és que el Departament de Cultura està renovant-hi poc a poc la seua imatge per actualitzar-la i adaptar-la als temps.

Així, a la instal·lació d’un cartell en el rebedor amb l’etiqueta «#VinealSerrano» i la col·locació de paper en les parets del saló d’accés a la Sala A, s’uneixen a partir de hui divendres 7 d’octubre, aprofitant la representació de la Gala Centenari Alicia Alonso, nou mobiliari en l’espai de l’entrada a la sala gran i una catifa que reprodueix una fotografia antiga de la façana del teatre.

Igualment, ocupant la zona de cafeteria/entrada a l’espai escènic gandià, s’hi utilitzaran per primera vegada unes estructures metàl·liques adquirides per poder ubicar-hi exposicions diverses que afegiran un atractiu amb la voluntat de convertir el Serrano en un espai viu visitable més enllà dels dies que hi ha funció o projecció. Per a inaugurar aquesta infraestructura, hi haurà una exposició inicial amb cartells de diversos muntatges que han passat pel teatre des de la seua reinauguració en 2006.

Una altra novetat serà l’activació de les pantalles informatives que hi ha instal·lades a l’entrada del teatre, en les quals, les persones interessades hi podran trobar informació sobre la programació d’arts escèniques i CinePot organitzades pel teatre municipal.

Articles relacionats